Το νέο i30 N Fastback που εντοπίστηκε να κάνει γύρους στην πίστα του Nurburgring.

Ετοιμάζεται το i30 N Fastback (+vid)

2.416 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2018)

Την γκάμα των ισχυρών μοντέλων της θα μεγαλώσει η Hyundai, η οποία συνεχίζει τις δοκιμές του νέου i30 N Fastback που εντοπίστηκε να κάνει γύρους στην πίστα του Nurburgring.

Έχοντας δει το i30 N και το κανονικό i30 Fastback, αναμένεται το εξωτερικό μέρος του κορεατικού 5θυρου να έχει περισσότερα σπορ στοιχεία, ενώ οι επιδόσεις του πιθανολογούνται πως θα είναι ανάλογες με αυτές του hatchback, κάτι που σημαίνει πως τα 100 χλμ./ώρα θα έρχονται σε περίπου 6.1 δευτερόλεπτα από την στιγμή της εκκίνησης.
 
Από κει και πέρα η Hyundai είπε ότι το i30 N θα αποκτήσει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη μέχρι το τέλος της δεκαετίας, οπότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα και το ισχυρό Fastback να έχει μία αντίστοιχη επιλογή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία τετρακίνητη έκδοση, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν επιβεβαιωθεί αυτές οι πληροφορίες.
Τέλος, αναφορικά με το πότε θα κάνει την επίσημη αποκάλυψη του το i30 N Fastback, αυτή δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες, ενδεχομένως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.
 

Mercedes
moto