Μερικά σκίτσα του εσωτερικού της επόμενης γενιάς της GLE, έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes.

O πίνακας οργάνων έχει επανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι πλήρως ψηφιακών οθονών.

Η Mercedes λέει ότι η καμπίνα της GLE θα διαθέτει τον καλύτερο φωτισμό περιβάλλοντος.

Το εσωτερικό της νέας GLE σε σκίτσα

2.644 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2018)

Μερικά σκίτσα του εσωτερικού της επόμενης γενιάς της GLE, έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, ξεκινώντας παράλληλα τα teaser του επερχόμενου SUV.

Μπορεί από τα σχέδια να μην βγαίνουν συμπεράσματα, όμως ήδη έχει φανεί από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, πως ο πίνακας οργάνων έχει επανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι πλήρως ψηφιακών οθονών που θα προσφέρονται ως μέρος του βασικού εξοπλισμού, ενώ οι οθόνες αναμένεται να είναι μεγαλύτερες (12.3 ίντσες) σε σχέση με αυτές που έχει η νέα A-Class (10.25 ίντσες).
 
Από κει και πέρα το νέο SUV από το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας COMAND της Mercedes θα μεταπηδήσει στο νέο MBUX που εισήχθη πριν από λίγους μήνες με την A-Class και τελικά θα εφαρμοστεί σε όλη τη γκάμα.
Επιπλέον φήμες κάνουν λόγο θέση στην καμπίνα της GLE θα πάρει ένα νέο τιμόνι που θα έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και ένα μεγαλύτερο touchpad στην κεντρική κονσόλα.
 
Η Mercedes λέει ότι η καμπίνα της GLE θα διαθέτει τον καλύτερο φωτισμό περιβάλλοντος, ενώ πολύ πιθανό είναι οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους.
 
Από πλευράς κινητήρων, η κορυφή ανήκει στην AMG GLE 63 η οποία όπως θα έχει τον τετράλιτρο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο και όχι τον επίσης V8 των 5,5 λίτρων. Η ισχύς θα φτάνει τους 600 ίππους, με πιθανότητα να τους ξεπερνά κιόλας. Τέλος να σημειωθεί πως η αποκάλυψη της νέας GLE θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN