Θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Infiniti Q50 Red Sport και Jaguar XE S που εξοπλίζονται και αυτά με biturbo V6 μοτέρ.

Επιστρέφει η Lexus IS F;

3.657 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Υπό εξέταση φαίνεται πως είναι στην Lexus η πιθανότητα να επιστρέψει η IS F στο προσκήνιο. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Σε σκέψεις να επαναφέρει στο προσκήνιο την Lexus IS F βρίσκεται η premium ιαπωνική εταιρεία, με τα υψηλόβαθμα ωστόσο στελέχη της να μην έχουν πάρει ακόμα καμία απόφαση σχετικά. Ας δούμε πως έχουν τα πράγματα.

Το Lexus IS F ήταν ένα σπορ σεντάν που έκανε ντεμπούτο το 2006 με 416 άλογα ιπποδύναμη και ικανότητα να φτάνει τα 96 χλμ./ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα. Πλέον, μετά από παραπάνω από 10 χρόνια, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει μια νέα Lexus IS F μέσα στα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας παράλληλα την ισχύ του στα 400 άλογα μέσω του biturbo V6 3,5 λίτρων κινητήρα που χρησιμοποιεί και η Lexus LS, σε συνδυασμό με το ίδιο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ή ένα καινούριο 8τάχυτο ίδιου τύπου.Αν λάβει το πράσινο φως πάντως, θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Infiniti Q50 Red Sport και Jaguar XE S που εξοπλίζονται και αυτά με biturbo V6 μοτέρ.
 
Πάρα ταύτα, στο εσωτερικό της εταιρείας, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν πως η μάρκα θα πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στην κατηγορία των crossover/SUV και να περιορίσει την γκάμα των σεντάν.

Εσείς τι λέτε; Τι θα θέλατε να κάνει η Lexus;
 

NEO PROACE
skoda