Μία νέα έκδοση του GT86 φημολογείται πως θα προσφέρει η Toyota.

Toyota GT86 δια χειρός TRD;

2.850 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Μία νέα έκδοση του GT86 φημολογείται πως θα προσφέρει η Toyota, με τις φήμες να έρχονται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του GT86 GR Sport.

Πριν από λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως η Toyota θα διαθέσει στην αγορά της Ιαπωνίας το GT86 GR Sport το οποίο θα είναι μία πιο σπορ έκδοση του GT86. Ωστόσο τα μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως το μοντέλο θα αποκτήσει και μία νέα έκδοση για την αγορά της Αμερικής που θα ονομάζεται TRD Special Edition και θα διαθέτει πλήθος αναβαθμίσεων.
 
Η πληροφορία αυτή δεν είναι επιβεβαιωμένη, ωστόσο τα ξένα μέσα υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με κιτ αμαξώματος TRD, αλλά και ένα οπίσθιο σπόιλερ, ενώ θα έχει και νέους τροχούς 18 ιντσών που θα συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4.
Από κει και πέρα, ενώ η χρωματική παλέτα του μοντέλου είναι μεγάλη, η νέα έκδοση θα προσφέρεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, το οποίο θα μπορεί να λάβει ένα τρίχρωμο γραφικό που θα πάρει θέση στο πλαϊνό μέρος του αμαξώματος.
 
Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως οι αλλαγές στο εσωτερικό θα είναι λίγες, ωστόσο σημειώνουν πως ο συνδυασμός μαύρου και κόκκινου χρώματος μαζί με τα λογότυπα TRD θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στην καμπίνα. Η ειδική αυτή έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με φρένα Brembo και αμορτισέρ SACHS, ενώ νέο θα είναι και το σύστημα εξάτμισης. Όλες αυτές οι αλλαγές δεν έχουν ξεκαθαρίσει εάν θα ενισχύσουν τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 208 ίππους και 212 Nm ροπής.
 
Τέλος σε ότι αφορά την τιμολόγηση του, λέγεται πως θα ξεκινά από τις 32.420 δολάρια (περίπου 27.600 ευρώ).

Hyundai
vw