H παραγωγή θα είναι περιορισμένη και θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

H παραγωγή θα είναι περιορισμένη και θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

Έρχεται η νέα Porsche 911 Speedster!

1.963 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Speedster έκδοση για την τωρινής γενιάς 911 ετοιμάζεται να λανσάρει η Porsche, υιοθετώντας φυσικά πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το ομώνυμο concept που έδωσε το παρών στο Goodwood.

Από τότε που η Porsche παρουσίασε στο κοινό το 911 Speedster concept, οι φίλοι της μάρκας ανυπομονούσαν να μάθουν πότε θα μπει σε παραγωγή. Τώρα λοιπόν αυτό φαίνεται πως επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα.

Η διάσημη γερμανική μάρκα έχει κατασκευάσει εκδόσεις Speedster για τις 930, 964 και 997 γενιές του θρυλικού πισωκίνητου μοντέλου, με το τωρινό concept , που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 70χρονα της μάρκας, να ακολουθεί τα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα με τις προηγούμενες εκδόσεις υιοθετώντας διαφορετική καμπίνα για μόνο δύο επιβάτες και πιο σπορτίφ οροφή. Η ισχύς θα πηγάζει όπως όλα δείχνουν από το ατμοσφαιρικό 4λιτρο μοτέρ της 911GT3 απόδοσης 500 ίππων σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.
 
Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις Speedster, η παραγωγή θα είναι περιορισμένη και θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος. Το μεγάλο ερώτημα είναι πάντως αν όταν μπει στην γραμμή παραγωγής θα διατηρήσει το χειροκίνητο κιβώτιο ή θα εξοπλιστεί με τη νέα 7τάχυτη μετάδοση, για την οποία η μάρκα ισχυρίζεται ότι μπορεί και αλλάζει σχέσεις σαν αστραπή.

Εσείς τι θα προτιμούσατε στην Porsche; To παραδοσιακό χειροκίνητο ή το μοντέρνο αυτόματο κιβώτιο;

NEO TRAFIC
Audi