Δύο νέα επιτεύγματα που αφορούν τις πωλήσεις των Aventador και Huracan γιορτάζει πλέον η μάρκα.

Γιορτάζει για... δύο η Lamborghini

2.074 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2018)

Σε πολύ θετική πορεία βρίσκονται οι πωλήσεις της Lamborghini και αυτά τα δύο επιτεύγματα το αποδεικνύουν. Διαβάστε τι πέτυχαν δύο μοντέλα της ιταλικής φίρμας.

 Δύο νέα επιτεύγματα που αφορούν τις πωλήσεις των Aventador και Huracan γιορτάζει πλέον η μάρκα, αφού ανακοίνωσε πως βγήκε από την γραμμή παραγωγής η Αventador νούμερο 8.000 και η Ηuracan νούμερο 11.000.
 
Από την μια πλευρά, η Aventador έχει καταφέρει να φέρει σχεδόν τις διπλάσιες πωλήσεις από αυτές που έκανε η πρόγονος της Μurcielago, η οποία πούλησε συνολικά 4.099 αυτοκίνητα μέχρι το 2010, όταν σταμάτησε η παραγωγή της. Αντίθετα, η Huracan έχει ακόμη λίγο δρόμο μπροστά της να φτάσει την Gallardo, με την τελευταία να σημειώνει πωλήσεις 14.022 αυτοκινήτων μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 όπου το μοντέλο βγήκε από την γραμμή παραγωγής.

Οι συνολικές πωλήσεις της μάρκας για το 2018 έχουν θετική πορεία αφού για το πρώτο εξάμηνο σημείωσαν αύξηση 11%. Ωστόσο, η Lamborghini σχεδιάζει να λανσάρει και νέα μοντέλα με τον αντικαταστάτη της Aventador να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη ενώ ετοιμάζεται και ένα υπερ-αυτοκίνητο που θα λάβει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Τerzo Millennio concept. Διάδοχος για την Huracan δεν φαίνεται πως ετοιμάζεται ακόμη, ωστόσο ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν το νέο μοντέλο να εξοπλίζεται με V10 μηχανικό σύνολο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto