Ευκολότερο και πιο άνετο ταξίδι υπόσχεται στους ιδιοκτήτες του Opel Astra αλλά και του Sports Tourer, η εταιρεία.

Τα αξεσουάρ του Astra βοηθούν στα ταξίδια

2.663 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2018)

Ευκολότερο και πιο άνετο ταξίδι υπόσχεται στους ιδιοκτήτες του Opel Astra αλλά και του Sports Tourer, η εταιρεία, ενόψει της περιόδου των καλοκαιρινών διακοπών που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και όχι μόνο. Δείτε τι προσφέρει.

Το Opel Astra τόσο σαν πεντάθυρο hatchback όσο και ως Sports Tourer είναι το ιδανικό όχημα σύμφωνα με την Opel, προκειμένου να ταξιδέψει κανείς με την οικογένειά του αλλά και το κατοικίδιο που πιθανό να υπάρχει. Για να κάνει ακόμα πιο άνετο το ταξίδι η μάρκα προσφέρει και κάποια αξεσουάρ όπως για παράδειγμα μπαγκαζιέρες, που ανοίγουν και από τις δύο πλευρές για εύκολη διαχείριση. Η λευκή μπαγκαζιέρα της Opel, για παράδειγμα, προσφέρει μέχρι 460 λίτρα χώρου ή 75 κιλά για πρόσθετες αποσκευές. Και για ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις, υπάρχει η δυνατότητα ρυμούλκησης τρέιλερ που υποστηρίζεται από συστήματα όπως Trailer Stability Program ή Hill Start Assist.
 
Από κει και πέρα διαθέσιμο για το χώρο των αποσκευών είναι και το προαιρετικό πακέτο FlexOrganizer, το οποίο σύμφωνα με τη γερμανική μάρκα εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά τσαντών και σπορ εξοπλισμού χρησιμοποιώντας ράγες, δίχτυα και άγκιστρα σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία αποθήκευσης.
Επιπλέον διατίθενται έξυπνα αξεσουάρ όπως ένα ειδικά διαμορφωμένο πάτωμα χώρου αποσκευών διπλής όψης. Συγκεκριμένα η πάνω πλευρά αποτελείται από  μαύρη μοκέτα στο ίδιο χρώμα με το εσωτερικό, ενώ η κάτω πλευρά είναι από λάστιχο, αδιάβροχη που καθαρίζεται εύκολα και παρέχει προστασία από τη βρομιά και την υγρασία.

Τέλος οι ποτηροθήκες και αποθηκευτικοί χώροι στην κεντρική κονσόλα διατηρούν την τάξη στην υπόλοιπη καμπίνα, μέρος της οποίας μπορούν να είναι τα εργονομικά ενεργά καθίσματα, το στάνταρ air-condition ή προαιρετικός διζωνικός κλιματισμός, η ηλεκτρική ηλιοροφή, αλλά και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink που είναι συμβατό με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto και περιλαμβάνει λειτουργία πλοήγησης.

FORD E-TRANSIT
NISSAN