Tο V8 twin-turbo μοτέρ των 4,0 λίτρων αποδίδει τώρα 600 άλογα.

H G-Power υπόσχεται πως σύντομα θα λανσάρει και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση που θα φτάσει την ιπποδύναμη του μοντέλου στα 800 άλογα.

H G-Power εγγυάται πως και τα υπόλοιπα αναβαθμισμένα μέρη είναι πλήρως συμβατά με τον συγκεκριμένο κινητήρα.

H AMG C 63 S με ιπποδύναμη supercar!

2.631 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2018)

Μέχρι τα 600 άλογα φτάνει πλέον η ιπποδύναμη αυτής εδώ της ΑΜG C63 S μετά και την φροντίδα που έλαβε από τον οίκο G-Power.

Κανoνικό supercar θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει γίνει αυτή εδώ η Mercedes-AMG C63 S που μόλις έλαβε την ιδιαίτερη «φροντίδα» του γνωστού γερμανικού οίκου G-Power.

O ίδιος ο οίκος αναφέρει πως χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων στον εγκέφαλο του κινητήρα, το V8 twin-turbo μοτέρ των 4,0 λίτρων αποδίδει τώρα 600 άλογα και 800 Nm ροπής με τηνμέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τώρα τα 300 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα να γίνονται πλέον σε 3,8 δευτερόλεπτα την ώρα.
 
Ακόμα γίνεται λόγος η G-Power εγγυάται πως και τα υπόλοιπα αναβαθμισμένα μέρη είναι συμβατά με τον συγκεκριμένο κινητήρα ενώ αναφέρει ακόμα πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται προαιρετικά με ένα ανοξείδωτο ατσαλένιο σύστημα εξάτμισης που είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη «ηχητική» απόλαυση. Όσον αφορά την εμφάνιση, ο οίκος ανακοινώνει πως εξοπλίζει την C63 S με ένα νέο σετ από σφυρήλατες ζάντες Hurricane RR 20 ιντσών σε σκούρο χρώμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό το βελτιωτικό πακέτο,  η G-Power υπόσχεται πως σύντομα θα λανσάρει και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση που θα φτάσει την ιπποδύναμη του μοντέλου στα 800 άλογα.

Hyundai
NISSAN