Η παραγωγής της νέας Αventador SVJ θα είναι αρκετά περιορισμένη.

Νέο teaser Αventador SVJ

2.300 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Μεγάλες είναι προσδοκίες σχετικά με τις ικανότητες της νέας Aventador SuperVeloce Jota. Δείτε το teaser video και τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Μια νέα εικόνα teaser για την επικείμενη παρουσίαση της Aventador SuperVeloce Jota παρουσίασε η Lamborghini δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την κατανομή βάρους του νέου supercar.

 
Oι Ιταλοί αναφέρουν ότι η SVJ «έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τέλεια κατανομή βάρους» χωρίς ωστόσο να προσφέρουν παραπάνω λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πέρα από το γεγονός ότι θα είναι πιο ελαφριά και πιο ισχυρή από την Aventador SV. Αυτό σημαίνει πως αφού η SV έχει ισχύ 750 άλογα και 690 Nm ροπή και μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 350 χλμ./ώρα, η SVJ αναμένεται να έχει ισχύ 790 άλογα και να είναι ελαφρώς πιο γρήγορη στα 0-100.

Η παραγωγής της νέας Αventador SVJ θα είναι αρκετά περιορισμένη σε αριθμό, ενώ η τιμή της αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες όταν λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση.

Δείτε το video.
 

peugeot
skoda