Τη δημοσίευση teaser βίντεο συνεχίζει η Lamborghini.

Teaser με την Aventador SVJ στο Ring (+vid)

2.248 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Τη δημοσίευση teaser βίντεο συνεχίζει η Lamborghini αναφορικά με τη νέα Aventador SVJ, παρουσιάζοντας ένα μικρό απόσπασμα από τους γύρους της Superveloce Jota (SVJ) στο Nürburgring.

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή του ερχομού της νέας Lamborghini Aventador Superveloce Jota (SVJ), η ιταλική μάρκα συνεχίζει να δημοσιεύει διάφορα teaser βίντεο που μας προϊδεάζουν για το ισχυρό μοντέλο. Μάλιστα το τελευταίο έχει σχέση με έναν από τους λόγους όπου το μοντέλο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε. Αυτόν του να κατακτήσει το ρεκόρ της πίστας του Nürburgring.
 
Όπως μπορείτε να δείτε λίγο πιο κάτω το supercar παρουσιάζεται στη «πράσινη κόλαση» κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών διαδρομών να μπαίνει με αρκετά χιλιόμετρα στις στροφές, με τους ανθρώπους της μάρκας να μας ενημερώνουν και να αναδεικνύουν πως σχεδιάστηκε για να έχει τον καλύτερο χειρισμό.
Από κει και πέρα οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η SVJ θα είναι πιο ελαφριά και πιο ισχυρή από την Aventador SV. Αυτό σημαίνει πως αφού η SV έχει ισχύ 750 άλογα και 690 Nm ροπή και μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 350 χλμ./ώρα, η SVJ αναμένεται να έχει ισχύ περίπου 790 άλογα και να είναι ελαφρώς πιο γρήγορη στα 0-100.
 
Έχοντας αυτά τα στοιχεία στα υπέρ της, η Superveloce Jota θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ του Nürburgring  που κατέχει η Porsche 911 GT2 RS, με τους ιθύνοντες της μάρκας να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Ωστόσο μέχρι να γίνει το νέο ρεκόρ και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις μπορείτε να πάρετε μία γεύση στο παρακάτω βίντεο.
 

Toyota
Audi