Η RaceChip προσφέρει στο μοντέλο OZ Leggera HLT ζάντες και Michelin Pilot Sport 4S ελαστικά.

Aυτή η αναβάθμιση του μοτέρ συνεπάγεται πως τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται τώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα και κάτι.

Hyundai i30 N με 320 PS

6.195 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2018)

Aν πιστεύεις ότι τα 275 άλογα της έκδοσης Performance δεν είναι αρκετά, τότε η RaceChip έχει την λύση. Δείτε το.

Το Hyundai i30 N αποτελεί ένα από τα μοντέλα που πρέπει να κοιτάξει σίγουρα όποιος ψάχνει να αγοράσει ένα καινούριο hot hatch, ενώ ειδικά η έκδοση Performance με τους 275 ίππους αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για έναν μικρό βελτιωτικό οίκο με την ονομασία RaceChip που αποφάσισε να αυξήσει την ισχύ του νοτιοκορεάτικου μοντέλου. Για αυτόν τον λόγο, μέσω ενός νέου προγράμματος στο λογισμικό του εγκεφάλου, η RaceChip αύξησε την ιπποδύναμη του i30 N στην έκδοση Performance κατά 38 άλογα, ενώ με την προσθήκη ενός συστήματος εξάτμισης από την HJS, η συνολική του ισχύς φτάνει τώρα τα 320 άλογα με ροπή 524 Nm.
 
Aυτή η αναβάθμιση του μοτέρ συνεπάγεται πως τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται τώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα και κάτι, αρκετά πιο γρήγορα από τα 6,1 δλ. που χρειάζεται το εργοστασιακό i30 N Performance. To μοντέλο λαμβάνει επίσης anti-roll kit από την Eibach και νέο σύστημα ανάρτησης που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 15 χλστ. Τέλος, η RaceChip προσφέρει στο μοντέλο OZ Leggera HLT ζάντες και Michelin Pilot Sport 4S ελαστικά.

Δείτε το video της RaceChip για το νέο της project.
 

Toyota
moto