Η επίσημη αποκάλυψη του θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

«Πιάστηκε στα πράσα» το νέο Kia ProCeed

3.526 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Μπορεί η πρεμιέρα του να υπολογίζεται σε δύο περίπου εβδομάδες, όμως το νέο ProCeed «πιάστηκε» επ αυτοφώρω να δοκιμάζεται στους δρόμους της Φρανκφούρτης.

Πριν δύο μέρες σας ήρθε στο φως η πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Kia ProCeed που θα αποτελέσει το τρίτο μέλος της οικογένειας Ceed δίπλα στο hatchback και το  Sportswagon και χθες, το μοντέλο «αιχμαλωτίστηκε» από συνάδελφο να δοκιμάζεται με βαρύ καμουφλάζ στους δρόμους της Φρανκφούρτης.

Το ProCeed θα κάνει το ντεμπούτο του στις 13 Σεπτεμβρίου και πρόκειται ουσιαστικά για ένα 5θυρο shooting brake που έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο η οικογένεια κινητήρων του Ceed αναμένεται να υιοθετηθεί ατόφια.
 
Η ίδια η Κia αφήνει να διαρρεύσει πως το μοντέλο παραγωγής δεν θα έχει ριζικές αλλαγές σε σχέση με το concept που αποκαλύφθηκε το 2017 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ενώ φαίνεται πως θα κρατήσει τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας πολύ λεπτής γραμμής. Σε σχέση με το concept πάντως, η σχεδίαση θα είναι ελαφρώς πιο συντηρητική, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Το νέο Κia ProCeed θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι για να κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του κοινού.

Δείτε το στο video να ακολουθεί σε αυτοκινητόδρομο το Kia Ceed GT Line.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda