H Lancia Delta Futurista

Η νέα Lancia Delta Futurista, βγήκε από την γραμμή παραγωγής της φίρμας, ως μια Delta Integrale το 1989.

Το εσωτερικό είναι ενημερωμένο με καθίσματα Recaro.

Ήρθε η Lancia Delta Futurista (+vid)

4.362 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2018)

Πριν από λίγο καιρό η Manifattura Automobili Torino έφερε πίσω στη «ζωή» την Lancia Stratos, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο «θρύλος» της ιταλικής φίρμας που επέστρεψε καθώς πλέον στη «ζωή» βρίσκεται και η Lancia Delta.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Lancia Delta Futurista, υπεύθυνη για την κατασκευή της οποίας είναι η εταιρεία Automobili Amos, ιδρυτής της οποίας είναι ο Eugenio Amos γνωστός για την αγάπη του στα αυτοκίνητα.
 
Η νέα Lancia Delta Futurista, βγήκε από την γραμμή παραγωγής της φίρμας, ως μια Delta Integrale το 1989 και για να φτάσει στην κορφή που βλέπουμε σήμερα δέχτηκε μια σειρά αλλαγών στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα. Πιο αναλυτικά ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, ο προφυλακτήρας, το καπό και ολόκληρη η μάσκα είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα για να διατηρούν το βάρος χαμηλό, ενώ στο πίσω μέρος η αεροτομή και ο προφυλακτήρας είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό. Ως αποτέλεσμα των αλλαγών που έχει πραγματοποιήσει η Automobili Amos έχουν φέρει το αυτοκίνητο να ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά.
Από κει και πέρα το μοντέλο που έχει την ισχύ 330 ίππων χρησιμοποιεί το αρχικό κιβώτιο ταχυτήτων ενώ διαθέτει ένα επανασυσκευασμένο διαφορικό και κύριο άξονα. Το εσωτερικό είναι ενημερωμένο με καθίσματα Recaro, πεντάλ αλουμινίου και ειδικά πάνελ στις πόρτες, ενώ μέρος του εσωτερικού είναι ένα τροποποιημένο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια και νέα ταπετσαρία για τα αρχικά πίσω καθίσματα.
 
Αν όλα μέχρι στιγμής τα βρίσκεται ιδανικά ήρθε η  ώρα να αναφέρουμε τα δύο αρνητικά που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ένα είναι η τιμή η οποία ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, ενώ για αυτούς που το ποσό δεν αποτελεί πρόβλημα τότε θα πρέπει να πάρουν γρήγορα σειρά καθώς μόλις 20 μετατροπές θα γίνουν από τις οποίες η μία έχει ήδη κλείσει.

LEASING APRILIOS
skoda