Τα δύο αυτά πακέτα αποτελούν πρόταση της εταιρείας βελτιώσεων Wald International, προσφέροντας μια διαφορετική όψη στο μοντέλο.

Tο πρώτο πακέτο περιλαμβάνει μία μπροστινή ποδιά με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας.

Η Wald λέει ότι τα εξωτερικά μέρη είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS.

Mέρος των βελτιώσεων αποτελούν ζάντες μεγέθους 20 έως 22 ιντσών.

Η βελτιωμένη όψη της Lexus LS

3.390 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

Δύο πακέτα βελτιώσεων για τη νέα γενιά της Lexus LS έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Δείτε περισσότερα.

Τα δύο αυτά πακέτα αποτελούν πρόταση της εταιρείας βελτιώσεων Wald International, προσφέροντας μια διαφορετική όψη στο μοντέλο.
 
Συγκεκριμένα το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει μία μπροστινή ποδιά με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, διευρυμένα εμπρός φτερά, νέες πλαϊνές ποδιές, ένα σπόιλερ που τοποθετείται στο πορτμπαγκάζ, αλλά και ένα οπίσθιο διαχύτη με ενσωματωμένο LED φως φρένου. Το δεύτερο πακέτο βασίζεται στην έκδοση F Sport και έρχεται με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το προαναφερθέν πακέτο αναβαθμίσεων, αλλά σε λίγο πιο επιθετικό ύφος.
Η Wald λέει ότι τα εξωτερικά μέρη είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ABS, και πως τα βελτιωτικά πακέτα μπορούν να προσαρμοστούν τόσο στο LS 500 όσο και στο LS 500h, «κουμπώνοντας» τέλεια στις εργοστασιακές βάσεις. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία αναφέρει ότι είναι διαθέσιμο και ένα σύστημα εξάτμισης για την LS 500, το οποίο λέγεται ότι παρέχει στο αυτοκίνητο έναν πιο επιθετικό ήχο και βελτιωμένη απόκριση του γκαζιού κατά την επιτάχυνση.
 
Τέλος μέρος των βελτιώσεων αποτελούν ζάντες μεγέθους 20 έως 22 ιντσών οι οποίες συνδυάζονται με τα κατάλληλα ελαστικά, ενώ η καμία από αυτές τις βελτιώσεις δεν προσφέρει κάτι παραπάνω σε ισχύ στα μοντέλα της Lexus.    

ELASTIKA 2024
Audi