Θα μοιάζει έτσι άραγε το νέο Focus ST;

Το Focus ST κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει νέο κινητήρα.

Με νέο μοτέρ το Focus ST;

5.093 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2018)

Έτοιμη να αντικαταστήσει το 2λιτρο μοτέρ με τον 2,3 ΕcoBoost στο νέο Focus ST φαίνεται να είναι η Ford. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει πως το Focus ST κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει νέο κινητήρα.

Μπορεί οι πληροφορίες να ανέφεραν ότι το νέο Focus ST θα λάμβανε μια ισχυρότερη έκδοση του 2λιτρου κινητήρα που δίνει ισχύ και στο απερχόμενο μοντέλο, όμως φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα μοτέρ 2,3 λίτρων με τον πρώτο υποψήφιο κινητήρα να είναι φυσικά το γνωστό μας ΕcoBoost μοτέρ που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων στη Mustang και το Focus RS.
 
H μεγαλύτερη χωρητικότητα σημαίνει σίγουρα πως η ιπποδύναμη του νέου Focus ST θα ξεπεράσει τους 250 ίππους που αποδίδει το τωρινό μοντέλο, ενώ δεδομένου ότι η απόδοση του Focus RS φτάνει τα 350 άλογα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχύς του επόμενου Focus ST θα κυμανθεί από 280 έως 300 ίππους έτσι ώστε να μειωθεί το κενό ανάμεσα στις δύο κορυφαίες εκδόσεις.
 
Εσείς τι λέτε; Πόσο θα θέλατε να φτάσει η ισχύς του Focus ST;

VW LEASEPRO
test center