Το Range Rover Sport SVR της Kahn Design.

Οι εξωτερικές τροποποιήσεις συνεχίζονται και στο πλαϊνό μέρος.

Στο εσωτερικό βλέπουμε την εταιρεία να έχει ντύσει τα καθίσματα με μία διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία πορτοκαλί απόχρωσης.

Το Range Rover Sport SVR της Kahn Design

2.602 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2018)

Το Range Rover Sport SVR έχει από τη «φύση» του μία άγρια ομορφιά, ωστόσο η εταιρεία Kahn Design σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να το κάνει ακόμα πιο άγριο.

Το μοντέλο που πήρε την ονομασία Range Rover Sport SVR Pace Car, κατασκευάστηκε για να κάνει ακόμα περισσότερο κεφάλια να γυρίσουν κατά το πέρασμα του, σε σχέση με το απλό μοντέλο, φέροντας βελτιώσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, όχι όμως και στον κινητήρα.
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό, η Kahn Design έχει σχεδιάσει μια νέα εμπρόσθια όψη η οποία συνδυάζει μια μάσκα 3D, ενώ έχει εγκαταστήσει ένα εξατομικευμένο splitter και διευρυμένες εισόδους αέρα. Επιπλέον, το SVR Pace Car διαθέτει ενσωματωμένες λεπτομέρειες σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, κάνοντάς το να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.
Οι εξωτερικές τροποποιήσεις συνεχίζονται και στο πλαϊνό μέρος, όπου έχουν τοποθετηθεί ποδιές αλλά και διευρυμένα φτερά, ενώ υπάρχει και μια νέα τετράδα ελαστικών. Ολοκληρώνοντας το εξωτερικό το πίσω μέρος έχει λάβει μία αεροτομή, έναν αεροδυναμικό διαχύτη και νέες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στο εσωτερικό βλέπουμε την εταιρεία να έχει ντύσει τα καθίσματα με μία διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία πορτοκαλί απόχρωσης, ενώ πλήθος μεταλλικών στοιχείων διακοσμούν την καμπίνα, συνδυαζόμενα με τα πεντάλ αλουμινίου. Τέλος να σημειώσουμε πως ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 5.0 λίτρων του Range Rover Sport SVR έχει παραμείνει σταθερός στη θέση του.     

Mercedes
moto