Με 8άρι αυτόματο και drift mode θα έρθει εξοπλσιμένη η ΑΜG A 45.

Με 8άρι αυτόματο και drift mode η ΑΜG A 45

4.279 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

Η Mercedes-AMG παρουσίασε χθες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τη Α 35, ωστόσο όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των δηλώσεων προέκυψαν πληροφορίες και για τη μεγαλύτερη «αδερφή» της, την Α 45.

Συγκεκριμένα μιλώντας στα διεθνή μέσα το αφεντικό του τμήματος AMG, Tobias Moers, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως η Mercedes-AMG Α 45 θα έχει περισσότερους από 400 ίππους, ωστόσο προχώρησε και σε περαιτέρω αποκαλύψεις.
 
Μία από αυτές είναι πως η νέα Α 45 θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως θα έχει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το εξερχόμενο αυτοκίνητο. Από κει και πέρα υπογράμμισε πως το σασί θα λάβει σημαντικές αλλαγές, προσφέροντας μεγαλύτερη ακαμψία αλλά και άνεση, χάρη σε ένα νέο σύστημα ανάρτησης, ενώ παρών θα είναι και το drift mode με το οποίο εξοπλίζεται η E63.
Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes θα είναι λίγο διαφορετικό στο επόμενο μοντέλο A 45 σε σύγκριση με τις άλλες Α-Class, καθώς θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει γίνει γνωστό πως θα υπάρξει και μία πιο καυτή έκδοση που θα προσφερθεί με το λογότυπο A45 S.
 
Η Mercedes-AMG Α 45 αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει σαφές αν η έκδοση S θα παρουσιαστεί παράλληλα .

Toyota
moto