Στην εικόνα βλέπετε το concept DC100.

Προσθέτει τεχνολογίες το νέο Defender

2.457 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2018)

Με περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαφορετικό σχεδιασμό θα εμφανιστεί το νέο Land Rover Defender, όταν θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.

Αυτό αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover, Ralph Speth, που πραγματοποίησε δηλώσεις στα ξένα μέσα ενημέρωσης . Ερωτώμενος για κάποιες από τις βασικές αρχές που θα έχει το νέο μοντέλο, ο ισχυρός άντρας της JLR είπε: «Η τεχνολογία θα είναι υποχρεωτική στο νέο Defender. Δεν γίνεται απλά να κατασκευάσεις αυτό το είδος οχήματος χωρίς αυτό το στοιχείο. Δεν μπορείς να επιτύχεις τα επίπεδα εκπομπών ρύπων και δεν μπορείς να επιτύχεις τα επίπεδα CO2 που απαιτούνται από τα οχήματα αυτές τις μέρες».
 
Στη συνέχεια ο Speth απάντησε και για την εμφάνιση το νέου βρετανικού SUV, όπου ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη μικρή γεύση αυτού μέσω του concept DC100, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2011.
Σε ερώτηση λοιπόν για το αν η μάρκα θα ακολουθήσει μία λογική, αντίστοιχη με αυτή της Mercedes αναφορικά με τη G-Class που διατηρεί ένα συγκεκριμένο στυλ, απάντησε πως το νέο Defender θα είναι πιθανώς λίγο διαφορετικό τονίζοντας:
 
«Νομίζω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση για να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε το ίδιο όχημα αλλά να ανανεώσουμε τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μόνο μία προσέγγιση. Για να είμαστε πραγματικά συναφείς με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και για να επιτύχουμε όλους τους περιβαλλοντικούς μας στόχους, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιτάζουμε πίσω. Πρέπει να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε.       

Mercedes
moto