Tην Series 1 Mustang RTR παρουσίασε η Ford.

Πρόκειται για μία Mustang που εκτός από το πακέτο Performance 1, εξοπλίστηκε με το νέο πακέτο της RTR.

Νέο πακέτο για τη Mustang από την RTR

2.832 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2018)

Tην Series 1 Mustang RTR παρουσίασε η Ford, η οποία πρόκειται για μία Mustang που εκτός από το πακέτο Performance 1, εξοπλίστηκε με ένα νέο πακέτο (RTR) το κατασκευάστηκε από την RTR Vehicles, σε συνεργασία με τη Ford Performance.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη μάρκα το νέο πακέτο είναι διαθέσιμο για οποιανδήποτε GT ή EcoBoost Mustang που είναι εξοπλισμένη με το πακέτο Performance 1 και προσφέρει μία σειρά από νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά, τα οποία επιμελήθηκε η RTR Vehicles, ιδρυτής της οποίας είναι ο πρωταθλητής του drift, Vaughn Gittin Jr.
Το πρώτο από αυτά που γίνεται εύκολα ορατό είναι οι νέες ζάντες 19 ιντσών που συνδυάζονται με τα κατάλληλα ελαστικά, ενώ άλλες εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα σπόιλερ Performance Pack 1 και ένα πτερύγιο RTR Gurney. Μία νέα γρίλια με δύο μονάδες φωτισμού στα ισάριθμα άκρα είναι επιπλέον παρούσα, την ίδια ώρα που στο πίσω μέρος των μπροστινών φτερών έχει πάρει θέση το λογότυπο της RTR. Στο εσωτερικό τα ειδικά πατάκια και ένας νέος επιλογέας ταχυτήτων έχουν πάρει θέση, ενώ μία μικρή ταμπέλα αποδεικνύει την αυθεντικότητα του μοντέλου.
 
Μάλιστα το αποδεικτικό της αυθεντικότητας έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς μόλις 500 τέτοια πακέτα θα κατασκευαστούν και θα προσαρμοστούν σε ισάριθμα μοντέλα, ξεκινώντας τις πωλήσεις τους από διάφορους αντιπροσώπους της Ford από το 2019. Τέλος σε ότι αφορά το κόστος δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής πληροφορίες.      

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center