Συνεχίζει η αναζήτηση του μεγάλου νικητή της κλήρωσης για ένα νέο Ford Focus, με αφορμή τα 25 χρόνια του AutoΤρίτη.

Επόμενος νικητής για το Ford Focus

4.487 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2018)

Ο πρώτος τυχερός νικητής δεν επικοινώνησε μαζί μας μέχρι σήμερα για να παραλάβει το δώρο του, ένα ολοκαίνουργιο Ford Focus, οπότε αυτό πηγαίνει στον αμέσως επόμενο, πρώτο επιλαχόντα, κύριο Καστριώτη Γεώργιο.

Την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα το AutoTρίτη, με αφορμή τα 25 του χρόνια, χάρισε για 6 μήνες, μέσω κλήρωσης ανάμεσα σε 11.000 συμμετέχοντες, ένα νέο Ford Focus. Ο νικητής της κλήρωσης, Στυλιανός Κόνδυλας, είχε χρόνο μέχρι σήμερα στη 1 το μεσημέρι να επικοινωνήσει μαζί μας για τις απαραίτητες διαδικασίες, ωστόσο αυτό δεν έγινε, οπότε το νέο Ford Focus περνάει στον πρώτο επιλαχόντα, κύριο Καστρίτη Γεώργιο.

Σε περίπτωση που ο νέος μεγάλος νικητής δεν έρθει σε επικοινωνία με το AutoTρίτη μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 13/11 στη 1 το μεσημέρι, τότε αυτός που θα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό του για 6 μήνες το νέο Ford Focus είναι ο δεύτερος επιλαχόντας Μαυρογιαννάκης Νικόλαος.

Δείτε την λίστα με το όνομα του νικητή και τους τρεις επιλαχόντες: 

Διαδικασια Κληρωσης - Ford Focus

    ΔΩΡΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Νικητής 1. FORD FOCUS Στυλιανός Κόνδυλας
Επιλαχόντας 2. FORD FOCUS ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Επιλαχόντας 3. FORD FOCUS Νικος Μαυρογιαννακης
Επιλαχόντας 4. FORD FOCUS ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Παρακολουθήστε τη ζωντανή μετάδοση της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του AutoΤρίτη, όπως αυτή μεταδόθηκε και στη σελίδα μας στο facebook:

peugeot
skoda