Το νέο look θα βασίζεται στο πρωτότυπο CXPERIENCE που βλέπετε.

Το μοντέλο θα βασιστεί στη Compact Modular Platform του Ομίλου PSA.

Αμιγώς ηλεκτρικό το νέο Citroen C4 Cactus

3.936 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Με νέο σχεδιασμό και αμιγώς ηλεκτρικό αναμένεται να έρθει το νέο Citroen C4 Cactus.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ολοκαίνουργιο C4 Cactus της Citroen αναμένεται να φτάσει το 2020. Μάλιστα με τη γαλλική φίρμα να έχει υποσχεθεί πως μέχρι το 2025 όλα τα μοντέλα της θα έχουν κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης, έτσι και το C4 Cactus θα εμφανιστεί μεταξύ άλλων και με μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Το μοντέλο θα βασιστεί στη Compact Modular Platform του Ομίλου PSA, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και για τα Opel Corsa και Peugeot 208, έχοντας την ικανότητα να υποστηρίξει τόσο συστήματα ηλεκτροκίνησης, όσο και κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Σε ότι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, όπως συνέβη και με το αρχικό C4 Cactus, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014, το νέο μοντέλο θα λάβει το νέο στυλ που σκοπεύει να δώσει στα μελλοντικά της αυτοκίνητα η Citroen, με το νέο look να βασίζεται στο πρωτότυπο CXPERIENCE που έκανε την εμφάνισή του στο Motor Show του Παρισιού το 2016.
 
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η μάρκα σκοπεύει να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και ένα από τους τρόπους που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής, ενώ ένα δεύτερο ηλεκτρικό concept θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο.  

home pro
moto