Tο μοντέλο φαίνεται ξεκάθαρα πως θα λάβει σημαντικές επιρροές στην εμφάνισή του από το Kai concept.

Το νέο Mazda3 θα γίνει το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα επωφεληθεί από την SkyActiv αρχιτεκτονική της μάρκας.

Σε δοκιμές το νέο Mazda3

3.977 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2018)

Kατάσκοποι έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε από την εμφάνιση του νέου Mazda3.

Oι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Mazda3 στην έκδοση hatchback ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, το μοντέλο φαίνεται ξεκάθαρα πως θα λάβει σημαντικές επιρροές στην εμφάνισή του από το Kai concept, αν και η συνολική σχεδιαστική γραμμή του θα είναι σαφώς πιο συντηρητική. Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, μαθαίνουμε πως θα εξοπλιστεί με έναν πίνακα οργάνων που θα αποτελείται από τρία κυκλικά όργανα, τριάκτινο πολυχρηστικό τιμόνι αλλά και μια οθόνη infotainment τοποθετημένη έτσι, σαν να «αιωρείται».
 
Το νέο Mazda3 θα γίνει το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα επωφεληθεί από την SkyActiv αρχιτεκτονική της μάρκας που λέγεται ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη ποιότητα κύλισης και καλύτερο κράτημα. Κάτω από το καπό επίσης, θα εδράζει ο νέος 2λιτρος SkyActiv-X κινητήρας των 190 ίππων και 230 Νm ροπής για τον οποίο η Mazda υπόσχεται πως θα έχει κατανάλωση πετρελαιοκινητήρα, ενώ θα προσφερθούν και δύο άλλες επιλογές στην βενζίνης και στο diesel, από το απερχόμενο μοντέλο.

Ακριβείς πληροφορίες θα γίνουν γνωστές κατά την παρουσίαση του μοντέλου.

Toyota
test center