Το νέο C5 Aircross που βρίσκεται στο περίπτερο της Citroen, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της Έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018».

Στο περίπτερο της Citroen το C5 Aircross

4.127 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Το νέο C5 Aircross, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες του περιπτέρου της Citroen στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», η οποία άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης ο Chief Operating Officer της μάρκας κύριος Καββούρης, αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες στο περίπτερο της Citroen, με δηλώσεις του στάθηκε στη νέα δυναμική που προσδίδει το γαλλικό SUV στη μάρκα. Παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης που σε αριθμό έχουν ήδη ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη ναυαρχίδα της Citroen.
 
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μάρκα οι καινοτόμες αναρτήσεις Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία. Ταυτόχρονα αναφέρει πως στην καμπίνα των επιβατών, η «casual chic» αισθητική με τις πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης, τα 3 ανεξάρτητα, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τους επιβάτες του C5 Aircross.
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως οι κινητήρες βενζίνης με τους οποίους διατίθεται το μοντέλο είναι οι 1,2 και 1,6 της «οικογένειας» PureTech με 130 και 180 ίππους και συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων συμπληρώνεται από τους 1,5 και 2,0 BlueHDi με απόδοση 130 και 180 ίππους αντίστοιχα.
 
Στον εντυπωσιακό χώρο της Citroen όπου δεσπόζει η νέα φιλοσοφία της Μάρκας «La Maison Citroen», οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά 1 νέα έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας της Γαλλικής εταιρείας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερο της Citroen (Stand 25) θα φιλοξενεί το νέο SUV, Citroen C5 Aircross, καθώς και τα υπόλοιπα μοντέλα της Citroen στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση EKO 2018» στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας) μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2018.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto