Την έναρξη παραγωγής της τρίτης γενιάς της B-Class στο εργοστάσιο της στην πόλη Rastatt της Γερμανίας, ανακοίνωσε η Mercedes-Benz.

Ξεκίνησε η παραγωγή της Mercedes B-Class

2.459 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Την έναρξη παραγωγής της τρίτης γενιάς της B-Class στο εργοστάσιο της στην πόλη Rastatt της Γερμανίας, ανακοίνωσε η Mercedes-Benz.

Όπως ανακοίνωσε η φίρμα το συγκεκριμένο μοντέλο θα παραχθεί αποκλειστικά στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, το οποίος συν τοις άλλοις κατασκευάζει τόσο την A-Class, όσο και την GLA, με την δυναμική του την περασμένη χρονιά να ξεπερνά στο σύνολο τις 330.000 οχήματα.
Να θυμίσουμε πως ο πρόβολος της νέας B-Class χαρακτηρίζεται από νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, νέο χείλος χαμηλά, ενώ γενικά το αμάξωμα του είναι πιο μυώδες και ξεχωρίζει για την πιο χαμηλή του οροφή. Το πολυτελές πολυμορφικό στη νέα του γενιά έχει 4.359 χλστ. μήκος, 1.786 χλστ. πλάτος, 1.557 χλστ. ύψος και 2.939 χλστ. μεταξόνιο, γεγονός που το κάνει ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί πολλά στοιχεία από την A-Class, ενώ το μοντέλο θα διατίθεται με πέντε επιλογές, δύο στην βενζίνη και τρεις diesel. Oι παραγγελίες θα αρχίσουν στις 3 Δεκεμβρίου και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν δύο μήνες αργότερα. Η Mercedes αναφέρει πως μετά το λανσάρισμα, θα γίνουν διαθέσιμοι και άλλοι κινητήρες αλλά και εκδόσεις με το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic.

peugeot
NISSAN