Σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις που προσφέρει η ΤechArt και στην εμφάνιση του μοντέλου.

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid παρουσίασε η TechArt.

Σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις που προσφέρει η ΤechArt και στην εμφάνιση του μοντέλου.

H Panamera Turbo S E-Hybrid της ΤechArt

3.132 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2018)

Εκτενείς ήταν οι εργασίες που έκαναν οι μηχανικοί της TechArt σε μια εργοστασιακή Panamera Turbo S E-Hybrid. Δείτε τι της προσέφερε.

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid παρουσίασε η TechArt λίγο πριν την έναρξη του Μοtor Show στο Essen της Γερμανίας.

Ξεκινώντας από το μηχανικό σύνολο του μοντέλου, οι μηχανικοί του οίκου κάνουν λόγο πως η ισχύς έχει αυξηθεί από τα 680 άλογα στους 770 ίππους ενώ η ροπή φτάνει τώρα τα 980 Νm από τα 850 Νm που παράγει το εργοστασιακό μοντέλο. Μικρή αλλά σημαντική είναι οι διαφορά σε επιδόσεις, αφού η βελτιωμένη Panamera Turbo S E-Hybrid χρειάζεται πλέον μόνο 3,2 δευτερόλεπτα να πετύχει τα 0-100 χλμ./ώρα, (0,2 δλ. πιο γρήγορα από ό,τι πριν) με την μέγιστη τελική ταχύτητα να αυξάνεται από τα 310 στα 316 χλμ./ώρα.
Σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις που προσφέρει η ΤechArt και στην εμφάνιση του μοντέλου. Αρχικά, γίνεται γνωστό πως η Panamera Turbo S E-Hybrid μπορεί να εξοπλιστεί με ανθρακονημάτινο καπό, μεγαλύτερους και πλατύτερους θόλους τροχών, «καρό» βαφή στο πλαϊνό μέρος, νέους διαχύτες εμπρός και πίσω που προσθέτουν περισσότερο δυναμισμό στην εμφάνιση του μοντέλου αλλά και 22 ιντσών Formula V ζάντες σε πολύ ξεχωριστό λαχανί χρώμα.

Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, τα καθίσματα έχουν λαχανί ραφές, πεντάλ από αλουμίνιο, σπορτίφ τιμόνι με επιλογέα οδήγησης σε χρώμα Αcid Green και πολλά άλλα.

Πώς σας φαίνεται;
 

ELASTIKA 2024
NISSAN