Νέες εικόνες της Vanquish Zagato Shooting Brake έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin.

Κοιτώντας τις εικόνες του εξωτερικού μέρους δεν ανακαλύπτουμε κάτι νέο.

Για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα μέρος του εσωτερικού.

Εικόνες της Vanquish Zagato Shooting Brake

2.444 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2018)

Νέες εικόνες της Vanquish Zagato Shooting Brake έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin έχοντας τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δούμε το εσωτερικό.

Τον Οκτώβριο, η Aston Martin επιβεβαίωσε ότι μία έκδοση Shooting Brake θα προστεθεί στην οικογένεια της Vanquish Zagato και όπως αποδεικνύουν οι νέες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου δεν φαίνεται ότι αργεί.
 
Μάλιστα για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα μέρος του εσωτερικού του πολυτελούς αυτοκινήτου, το οποίο κοσμείται με καφέ δέρμα και ίνες άνθρακα, ενώ περιλαμβάνει και μία ιδιαίτερη τριγωνικής σχεδίασης γυάλινη οροφή, που αφήνει το εξωτερικό φως να περάσει στη καμπίνα.
Κοιτώντας τις εικόνες του εξωτερικού μέρους δεν ανακαλύπτουμε κάτι νέο, αλλά βλέπουμε πως το μοντέλο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, ερχόμενο σε αντίθεση με τη μαύρη οροφή.
 
Η βρετανική μάρκα έχει επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι όπως η Vanquish Zagato και η Vanquish Volante Zagato, θα κατασκευαστούν μόλις 99 μονάδες Shooting Brake. Μάλιστα η Speedster θα είναι η σπανιότερη όντας περιορισμένη σε μόλις 28 αυτοκίνητα.
 
Όπως και τα «αδέλφια» του έτσι και το Shooting Brake, βασίζεται στη Vanquish S που σημαίνει πως θα τροφοδοτείται από ένα V12 5,9 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα που προσφέρει 592 ίππους.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί το μοντέλο ή πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή και οι παραδόσεις του.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center