Οι μηχανικοί του οίκου προσέφεραν στο μοντέλο νέο σύστημα εξάτμισης.

Η Lorinser έχει ονομάσει το πακέτο αυτό «Green Series».

Η A-Class της Lorinser

4.871 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Τις αναβαθμίσεις της τόσο στην ισχύ όσο και στην εμφάνιση του μοντέλου παρουσίασε η Lorinser. Διαβάστε τι προσφέρει.

To βελτιωτικό της πακέτο για την ολοκαίνουρια Μercedes A-Class παρουσίασε o oίκος Lorinser, προσφέροντας στο premium hatchback μεγαλύτερη ιπποδύναμη και νέα εμφάνιση.

Ξεκινώντας φυσικά από το μηχανικό σύνολο, γίνεται γνωστό πως η ισχύς του μοντέλου έχει αυξηθεί από τα 224 άλογα στους 258 ίππους ενώ η ροπή φτάνει τώρα στα 420 Νm από τα 350 Νm. Λογικό επακόλουθο είναι το αυτοκίνητο να παρουσιάζει καλύτερες επιδόσεις και να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα που θέλει η κορυφαία A 250, ωστόσο δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αφού ο οίκος δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση.
 
Αισθητικά, οι αλλαγές είναι αρκετές και έχουν στόχο να κάνουν την εμφάνιση της νέας A-Class πιο επιθετική και ξεχωριστή. Οι μηχανικοί του οίκου προσέφεραν στο μοντέλο νέο σύστημα εξάτμισης με δύο διπλές απολήξεις, πράσινες RS8 τύπου ζάντες, καινούριο διαχύτη, το όνομα του οίκου στο πλάι και τέλος έβαψαν μαύρη την οροφή του.

Η Lorinser έχει ονομάσει το πακέτο αυτό «Green Series», και σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας θα διατεθεί μόνο στις 25 πρώτες A-Class που θα επισκεφτούν το garage της.
 

Hyundai
vw