Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον Fiat 500e.

Σε νέα πλατφόρμα το νέο Fiat 500e

2.367 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα και εξίσου ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει η Fiat.

Συμβαδίζοντας με τα σημεία των καιρών και των μηδενικών ρύπων αυτοκινήτων, η Fiat ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει μία νέα πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα, πάνω στην οποία θα βασίσει το νέο Fiat 500e που θα είναι το πρώτο μοντέλο, το οποίο θα επωφεληθεί από τη νέα αρχιτεκτονική.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, ωστόσο όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού το νέο ηλεκτρικό Fiat 500e αναμένεται να εισαχθεί στις περισσότερες από τις παγκόσμιες αγορές, προκειμένου η ιταλική μάρκα να κάνει γρηγορότερη απόσβεση από τα χρήματα που θα δαπανήσει για την έρευνα και την κατασκευή της νέας πλατφόρμας.
Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του πλάνου του ομίλου FCA να αναζωογονήσει τα εργοστάσια του εντός Ιταλίας, για αυτό ακριβώς το λόγο το νέο 500e θα κατασκευαστεί στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του Mirafiori.
 
Τέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, οι επενδύσεις της FCA στην Ιταλία θα διευρυνθούν και στις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου, μέρος των οποίων αποτελούν ένα νέο SUV της Alfa Romeo, περισσότερα μοντέλα Jeep, αλλά και ένα σπορ αυτοκίνητο υπό το σήμα της Maserati.

Toyota
test center