O 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας έχει τώρα ιπποδύναμη 270 άλογα.

Κλέβει την παράσταση η αεροτομή.

Μικρές οι αλλαγές στην καμπίνα.

H A-Class της BRABUS

9.609 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2019)

Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι αναβαθμίσεις που προσέφερε η BRABUS στο μηχανικό σύνολο και την εμφάνιση της νέας A-Class. Πάρτε μάτι.

Μπορεί η νέα A-Class να έχει ήδη λάβει βελτιωτικό πακέτο από την Lorinser, ωστόσο οι φίλοι του μοντέλου αγωνιούσαν, θα έλεγε κανείς, για το τι θα παρουσιάσει η ΒRABUS.

Βάση των μηχανικών του οίκου αποτέλεσε η έκδοση A 250 τoυ premium hatchback που διατίθεται από την Mercedes είτε με κίνηση στους εμπρός τροχούς είτε με το 4Matic σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Συνεχίζοντας με τα μηχανικά μέρη του βελτιωμένου μοντέλου, η Brabus κάνει γνωστό ότι ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας έχει τώρα ιπποδύναμη 270 άλογα και ροπή 430 Νm, ακριβώς 46 ίππους και 80 Νm περισσότερα από το εργοστασιακό μοντέλο. Με το PowerXtra B 25 S πακέτο της BRABUS,  η A 250 του οίκου μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη ηλεκτρονική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.
 
Στο αισθητικό κομμάτι, η BRABUS φρόντισε να δώσει τα απαραίτητα εκείνα μέρη που θα κάνουν την εμφάνιση της A-Class να πλησιάσει έστω αυτή της Mercedes-AMG A 35. Έτσι, πέρα από τις 20άρες ζάντες που γίνονται διαθέσιμες, το μάτι πέφτει αμέσως στην μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής, σαν αυτή της Α35, τις δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, προαιρετικό νέο πίσω διαχύτη κ.α. Λίγες αλλά ευδιάκριτες είναι αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο, όπου η A-Class εξοπλίζεται με δέρμα Alcantara, πεντάλ από αλουμίνιο, μοναδικά πατάκια κ.α

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, με την BRABUS να αναφέρει πως σύντομα θα ανακοινώσει και το βελτιωτικό της πακέτο για κάποια πετρελαιοκίνητη έκδοση του premium αυτού hatchback.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center