«Τούμπανο» έκαναν ένα SEAT Ateca οι άνθρωποι της JE Design, δίνοντας μία άγρια off-road εμφάνιση στο ισπανικό SUV.

Παίρνοντας ως βάση ένα Ateca στην έκδοση Xcellence, οι βελτιωτές της JE Design έδωσαν ένα σκούρο πράσινο ματ χρώμα στο εξωτερικό.

SEAT Ateca έγινε off road «τούμπανο»

5.378 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

«Τούμπανο» έκαναν ένα SEAT Ateca οι άνθρωποι της JE Design, δίνοντας μία άγρια off-road εμφάνιση στο ισπανικό SUV.

Παίρνοντας ως βάση ένα Ateca στην έκδοση Xcellence, οι βελτιωτές της JE Design έδωσαν ένα σκούρο πράσινο ματ χρώμα στο εξωτερικό, ενώ για να προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη σκληράδα στην εμφάνιση πρόσθεσαν μαύρα πλαστικά στα φτερά. Από κει και πέρα για καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας τοποθετήθηκε μία έξτρα φωτιζόμενη LED μπάρα, που ενσωματώθηκε σε ένα πλαίσιο στην οροφή.
Για να κινείται πιο εύκολα σε κάθε δύσβατο έδαφος, όπως υποδηλώνει η φράση All Terrain, το μικρομεσαίο SUV πήρε ύψος κατά 30 χιλιοστά. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη σε ένα νέο σύστημα ανάρτησης που προσφέρει 20 χιλιοστά, ενώ τα υπόλοιπα δέκα κερδίζονται από τα μεγαλύτερα ελαστικά 215/65 για ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.
 
Στο πίσω μέρος, το τετρακίνητο αυτό Ateca είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων, ενώ διαθέσιμη είναι και μία δεύτερη επιλογή με οβάλ απολήξεις όπως στο  Leon Cupra.
 
Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιες αλλαγές, οπότε υποθέτουμε πως ο 2,0 λίτρων TDI με 190 ίππους παραμένει ακλόνητος.

Mercedes
moto