Το μοντέλο εξοπλίζεται με μαύρη οροφή και ίδιου χρώματος κολώνες.

Τι θα έλεγες για ένα Audi A8 Avant Allroad;

4.323 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2018)

H Castagna Μilano έχει πάρει απόφαση να κατασκευάσει ένα μοντέλο που θα μπορούσε να ολοκληρώσει αρμονικά την γκάμα της Audi. Μάθετε περισσότερα.

Υπάρχουν μια σειρά από μοναδικά projects τα οποία έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Castagna Milano, ωστόσο το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο που κατασκευάζει, είναι πιθανότατα το πιο εντυπωσιακό από όλα τα προηγούμενα που έχουμε δει.

Η εταιρεία με έδρα το Μιλάνο έχει δημοσιοποιήσει μια σειρά από teaser φωτογραφίες για το W12 Audi A8 Αvant που ετοιμάζει σε έκδοση μάλιστα Allroad. Aν και δεν έχει κάνει γνωστό, αν αυτές οι εικόνες είναι ψηφιακές, η Castagna φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο, βασισμένο πάνω στο προηγούμενης γενιάς A8.
 
Όπως μπορείτε να δείτε, το μοντέλο εξοπλίζεται με μαύρη οροφή και ίδιου χρώματος κολώνες, πλήθος πλαστικών Allroad προστατευτικών για τις off-road διαδρομές και ράγες, ενώ η μάρκα αναφέρει πως η επιμηκυμένη οροφή έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο και ανθρακόνημα. Αν και μοναδικό στον κόσμο, η ιδέα για ένα A8 Avant δεν είναι καινούρια, αφού πίσω στο 2001, η Audi είχε παρουσιάσει το Avantissimo concept που είχε ως στόχο να δώσει μια πρώτη γεύση για το πώς θα έμοιαζε το δεύτερης γενιάς A8 αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα και να μπει σε παραγωγή.

Πώς σας φαίνεται;

Toyota
test center