Toyota Supra και Volkswagen Golf μπαίνουν δίπλα-διπλά, σε μία κόντρα όπου 2.000 άλογα καταθέτουν την ισχύ τους στην άσφαλτο.

Toyota Supra κόντρα σε VW Golf (+vid)

6.956 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2018)

Toyota Supra και Volkswagen Golf μπαίνουν δίπλα-διπλά, σε μία κόντρα όπου 2.000 άλογα καταθέτουν την ισχύ τους στην άσφαλτο.

Όταν μία Toyota Supra μπαίνει στη διαδικασία κόντρας, τότε αυτόματα είναι ένα γεγονός που είτε θέλει είτε όχι «μαγνητίζει» τα βλέμματα.
 
Το ισχυρό ιαπωνικό μοντέλο, έχοντας δεχτεί την απαραίτητη περιποίηση από βελτιωτικό οίκο, μπαίνει στη γραμμή εκκίνησης, με τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 2JZ 3,0 λίτρων να είναι πλέον σε θέση να προσφέρει 990 ίππους.
 
Πολλοί θα σκεφτούν πως η συγκεκριμένη ισχύς θα ήταν αρκετή για να επικρατήσει ακόμα και αν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο supercar. Όμως στην προκειμένη περίπτωση το αντίπαλο δέος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγόρια, το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για ένα Volkswagen Golf R32, το οποίο είχε αφήσει στο παρελθόν τα 250 εργοστασιακά άλογα, με τον 3,2 λίτρων VR6 κινητήρα να προσφέρει πλέον 980 ίππους.
Μένοντας στα δύο αυτοκίνητα, να πούμε πως τόσο η Toyota Supra, όσο και το Volkswagen Golf εντός του 2019 αναμένεται να μας «συστήσουν» τα νέα τους μοντέλα. Η Supra θα κάνει την εμφάνισή της νωρίς-νωρίς, με το ντεμπούτο της να είναι προγραμματισμένο στο Auto Show του Ντιτρόιτ στις 14 Ιανουαρίου, ενώ η όγδοη γενιά του Golf θα φτάσει περίπου στο τρίτο τρίμηνο του ίδιου έτους.
 
Τώρα επιστρέφοντας στην κόντρα. Εσείς ποιος νομίζετε ότι επικράτησε; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw