H έξυπνη λειτουργία του Interior Αssistant.

Νέο teaser Μercedes CLA

3.274 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Mια γεύση από την λειτουργία Interior Assistant έδωσε μέσα από το νέο της teaser για τη νέα CLA η Mercedes.

Η Mercedes δεν σταματάει να αποκαλύπτει teaser για την δεύτερης γενιάς CLA που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση CES του Λας Βέγκας. Αυτή την φορά, η εταιρεία θέλησε να δείξει τα νέα «κόλπα» που μπορεί να κάνει το MBUX σύστημα ψυχαγωγίας που ντεμπούταρε το 2018 στη νέα A-Class.

Συγκεκριμένα, μέσα από το video το κοινό μπορεί να πάρει μια γεύση από την λειτουργία Interior Assistant που θα έχει η νέα CLA, η οποία με απλά λόγια μπορεί με την βοήθεια αισθητήρων να καταλάβει τις κινήσεις του οδηγού και να ενεργοποιήσει αυτόματα το φως της καμπίνας, ώστε να μπορεί ο οδηγός, το βράδυ, να βρει αυτό που επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.
 
Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως το μοντέλο στο οποίο λαμβάνει χώρα το teaser είναι μια CLA Edition 1 που θα εξοπλίζεται σύμφωνα με  τις τελευταίες πληροφορίες με πιο πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο και στην καμπίνα. Διαρροές από το στρατόπεδο της Mercedes κάνουν λόγο πως η νέα CLA θα είναι αρκετά πιο πολυτελής από την προηγούμενη γενιά, αφού η μάρκα θα διαθέτει κάτω από την CLA, ως πρώτη επιλογή, την A-Class σεντάν.

Δείτε το video.
 

peugeot
NISSAN