G-Class: Αρχόντισσα και αλήτης.

G-Class: Αρχόντισσα και αλήτης (+vid)

3.240 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Ένα βίντεο που αποδεικνύει τον off-road χαρακτήρα της G-Class, και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να περάσει με το πολυτελές SUV μέσα από μία λίμνη με λασπόνερα, δημοσίευσε η Mercedes.

Μπορεί η τελευταία γενιά της G-Class να είναι η πιο πολυτελής εκδοχή της, ωστόσο η Mercedes απέδειξε πως το μοντέλο δεν έχει χάσει την επαφή με τις ρίζες του. Μέσω ενός βίντεο η γερμανική μάρκα απέδειξε πως το μοντέλο παραμένει ικανό να «λερωθεί», προκειμένου να «καθαρίσει» για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του και να τον περάσει μέσα από μια τεράστια λίμνη λάσπης.
 
Μάλιστα με τη βοήθεια της Jessi Combs η Mercedes παρουσιάζει τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες του μοντέλου, προκειμένου να περάσουν από αντίστοιχες περιπτώσεις.
 
Το πρώτο από τα βήματα είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση για το βάθος του νερού απ όπου θα περάσει το αυτοκίνητο, ενώ το δεύτερο βήμα είναι ο οδηγός να περάσει την G-Class έχοντας αργή και σταθερή ταχύτητα, έως 10 χλμ./ώρα. Τέλος και αφού το SUV περάσει από το νερό, το τρίτο βήμα που πρέπει να κάνει ο οδηγός, είναι να «στεγνώσει» τα φρένα του πατώντας τα ελαφρά αρκετές φορές, προκειμένου να αποβάλουν το νερό και να αποκτήσουν την κανονική τους λειτουργία.
 
Ό,τι διαβάσατε μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, απλά αν πρόκειται να κάνετε κάτι τέτοιο, μην μπείτε στο αυτοκίνητο με τις λασπωμένες γαλότσες, κρίμα είναι.
 

Toyota
test center