Την κατασκευή της νέας Corolla Hatchback αλλά και της Touring Sports Wagon ξεκίνησε η Toyota.

Μπήκε στην παραγωγή η νέα Toyota Corolla

9.573 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2019)

Την κατασκευή της νέας Corolla Hatchback αλλά και της Touring Sports ξεκίνησε η Toyota.

Η ιαπωνική μάρκα έβαλε μπρος τις μηχανές στο νέο της εργοστάσιο στο Derbyshire του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου θα κατασκευάσει τις Ευρωπαϊκές Corolla, που είναι οι πρώτες που προσφέρονται με δύο διαφορετικούς υβριδικούς κινητήρες. Να θυμίσουμε πως τα δύο βενζινοκίνητα σύνολα είναι ο υβριδικός κινητήρας 1,8 λίτρων με 122 ίππους και ο 2λιτρος 180 αλόγων.
 
Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων με 116 ίππους, ο οποίος στερείται υβριδοποίησης.
 
«Οι συνεχείς επενδύσεις μας, σε συνδυασμό με την αφοσίωση των μελών μας, θα διασφαλίσουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε ολοένα και καλύτερα αυτοκίνητα στους πελάτες μας» δήλωσε αρχικά ο Dr Johan van Zyl, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Toyota Europe και συνέχισε αναφέροντας «η νέα Corolla θα παίξει κρίσιμο ρόλο στις φιλοδοξίες μας στην αγορά στην Ευρώπη. Παρέχει τα οφέλη της νέας πλατφόρμας TNGA και αυξάνει την ελκυστικότητα της κορυφαίας υβριδικής ηλεκτρικής τεχνολογίας που οδηγεί στη βιομηχανία μας».
 
Μπορείτε να θυμηθείτε τη νέα Corolla Hatchback, τη νέα Corolla Touring Sports και τη νέα Corolla sedan.

ELASTIKA 2024
NISSAN