Ένα ενδιαφέρον teaser βίντεο της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLC έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία.

Teaser της Mercedes GLC (+vid)

2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2019)

Ένα ενδιαφέρον teaser βίντεο της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLC έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία, πριν από το παγκόσμιο ντεμπούτο του οχήματος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα.

Το σύντομο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δείχνει το SUV να περνά μέσα από ένα ποτάμι, με τα νερά να πετάγονται και να καλύπτουν με αυτό τον τρόπο τα χαρακτηριστικά που δεν ήθελε η Mercedes να αποκαλύψει.
 
Ωστόσο στο πρώτο δευτερόλεπτο, κατά την είσοδο της GLC στο νερό, προλαβαίνουμε να δούμε τον πρόβολό της και να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Η πιο προφανής διαφορά μεταξύ του ανανεωμένου και του εξερχόμενου μοντέλου είναι οι διαφορετικοί προβολείς, συνοδευόμενοι από νέας σχεδίασης LED φώτων ημέρας. Επιπλέον η Mercedes-Benz GLC υιοθετεί μια νέα μάσκα με δύο οριζόντιες σχάρες και όχι αυτή που βρίσκεται στην τρέχουσα GLC. Τέλος ο μπροστινός προφυλακτήρας φαίνεται πιο τραχύς και συνοδεύεται από μεταλλικά διακοσμητικά.
 
Μπορεί τα άλλα μέρη του αυτοκινήτου να μην εμφανίζονται στο βίντεο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και εκεί αλλαγές. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα θα έχουν με τη σειρά τους κάποια διαφοροποίηση στο σχεδιαστικό κομμάτι, ενώ στο εσωτερικό αναμένεται να εγκατασταθεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX.
 
Τέλος να σημειωθεί πως μαζί με την GLC αναμένεται και μία ανανεωμένη GLC Coupe.
 
Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου δεν αναμένεται να αργήσει οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.
 

Toyota
moto