Nissan: Yπό εξέταση τα νέα GT-R & 370Ζ

2.427 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Αυτές είναι όλες οι τελευταίες πληροφορίες, όπως τις αποκάλυψε μεγαλοστέλεχος της Νissan, σχετικά με την νέα γενιά των GT-R και 370Ζ.

Μπορεί τα GT-R και 370Ζ να απολαμβάνουν την εκτίμηση του κοινού, ωστόσο και τα δύο βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά, χωρίς ακόμα να έχουν λάβει κάποιο διάδοχο από την Νissan.

Tα τελευταία χρόνια έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν την Nissan να βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν λανσάρει τη νέα τους γενιά, ωστόσο, μέχρι και αυτή την στιγμή, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
 
Ο επικεφαλής Στρατηγικής της Nissan Philippe Klein πάντως έσπασε την σιωπή και σε συνέντευξη του σε διεθνή μέσα αποκάλυψε κάποιες πρώτες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να γίνεται ακριβής σχετικά με τα επόμενα πλάνα της φίρμας. Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα: «Είναι αλήθεια πως τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων βρίσκονται με το πιστόλι στο κρόταφο λόγω των νέων κανονισμών στις εκπομπές ρύπων. Η όλη ιδέα γίνεται πιο περίπλοκη. Αλλά το συναίσθημα είναι ακόμα εκεί για εμάς και τους πελάτες μας. Έχουμε την σειρά Ζ και το GT-R που έχουν πολλούς φαν. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά πρέπει να σας πω ότι εξετάζουμε το μέλλον των δύο αυτών αυτοκινήτων».

Ο Κlein συνέχισε αναφερόμενος και στην ηλεκτρική τεχνολογία και τι μπορεί να δούμε στο μέλλον λέγοντας: «H ποιότητα κύλισης είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας. Δεν ξέρω πόση εμπειρία έχετε με τα ηλεκτρικά αλλά είναι fun to drive. Δεν μπορώ να σας πω αν τo επόμενo GT-R ή η νέα γενιά του 370Ζ θα είναι ηλεκτρική. Οι νέοι κανονισμοί προκαλούν πολλούς προβληματισμούς και πρέπει να βρούμε τρόπο να εναρμονιστούμε αλλά και να προσφέρουμε ένα fun to drive αυτοκίνητα. Εξετάζουμε όλες τις επιλογές και υποστηρίζουμε την κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων

Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε ότι πρέπει επιτέλους η Νissan να λανσάρει τη νέα γενιά σπορ μοντέλων της;
 

NEO TRANSPORTER
test center