Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

«Ηλεκτρισμένο» το νέο Opel Corsa OPC

3.521 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

«Ηλεκτρισμένο» θα είναι το νέο Corsa OPC, σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό το Opel Corsa της νέας γενιάς θα φέρει μαζί του και την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, μέσω του μηδενικών ρύπων eCorsa. Ωστόσο όπως φαίνεται τον δρόμο του ηλεκτρισμού θα ακολουθήσει και το πιο ισχυρό Corsa OPC, κάτι το οποίο υπαινίχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel / Vauxhall, Michael Lohscheller, μιλώντας σε διεθνή μέσα.
 
Αναφερόμενος στο νέο Corsa OPC ο Lohscheller είπε: «Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχουμε κάποιες θετικές εκπλήξεις. Νομίζω ότι το κομμάτι του ηλεκτρισμού είναι σημαντικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ηλεκτρισμός είναι για «πράσινους» λόγους για το διοξειδίου του άνθρακα κλπ.
Δεν είναι μόνο αυτό ... είναι επίσης διασκεδαστικό και εμείς κοιτάμε τον τρόπο με τον οποίο θα το προσφέρουμε αυτό σε περισσότερους ανθρώπους. Σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να φέρουμε τον ηλεκτρισμό σε ένα νέο επίπεδο από την άποψη των σπορ επιδόσεων».
 
Μπορεί να μην έγινε σαφές αν το νέο Corsa OPC  θα είναι αμιγώς ή μερικώς ηλεκτρικό, ωστόσο τα παραπάνω λόγια του Lohscheller συνηγορούν πως το μοντέλο θα έρθει επωφελούμενο από την ηλεκτρική ενέργεια.
 
Τέλος σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται το Corsa OPC να λάβει το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το επερχόμενο 208 GTi.

Mercedes
moto