Στην αποκάλυψη ενός ακόμα teaser βίντεο προχώρησε η Mercedes, η οποία από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα την ανανεωμένη GLC coupe.

H Mercedes GLC Coupe έρχεται (+vid)

2.265 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2019)

Στην αποκάλυψη ενός ακόμα teaser βίντεο προχώρησε η Mercedes, η οποία από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα την ανανεωμένη GLC coupe.

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε για ένα σύντομο βίντεο που έδειχνε τα νέα φωτιστικά σώματα της επερχόμενης και ανανεωμένης Mercedes GLC coupe και σήμερα η γερμανική μάρκα προχώρησε στη δημοσίευση ενός ακόμα. Στο νέο βίντεο λαμβάνουμε μια πιο κοντινή λήψη των φωτιστικών σωμάτων, ενώ φευγαλέα κάνει την εμφάνισή του και λίγο από το εσωτερικό, όπου πρωταγωνιστεί το τιμόνι του γερμανικού crossover.
 
Το μόνο που μάθαμε επιπλέον σε σχέση με το προηγούμενο βίντεο, είναι πως η Mercedes σκοπεύει να προβεί πολύ σύντομα στην πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου κάτι που αποδεικνύεται με το «coming soon».  
 
Να θυμίσουμε πως οι σχεδιαστές έχουν προσφέρει στο μοντέλο ανασχεδιασμένους προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται μέχρι και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Στο εσωτερικό η ανανεωμένη GLC coupe αναμένεται να υιοθετήσει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, η οποία θα συνδυάζεται με μία οθόνη 7 ή 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που περιέχει επίσης το touchpad στην κεντρική κονσόλα. Τέλος αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα πολύ πιθανή είναι η ύπαρξη του turbo κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων που βρίσκουμε και στην GLC.
 
Δείτε το βίντεο
 

PEIRAIOS LEASING
test center