Το εν λόγω teaser.

Πρώτο σκίτσο για την επερχόμενη Cayenne Coupe

2.317 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2019)

Σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης διέρρευσε μια πρώτη εικόνα της Porsche Cayenne Coupe. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μια πρώτη teaser εικόνα της coupe έκδοσης της Cayenne που σύντομα θα κάνει ντεμπούτο ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Instagram και προσφέρει μια πρώτη ιδέα για τις αλλαγές που θα έχει στο αμάξωμά της σε σχέση με την γνωστή μας «απλή» Cayenne.

Διαφοροποιήσεις στον πρόβολο δεν πρέπει να περιμένουμε αλλά από τη μεσαία κολώνα και προς τα πίσω, η γραμμή των παραθύρων κατεβαίνει αρκετά απότομα ευνοώντας το μοντέλο σε στιλ αλλά μειώνοντας λίγο την ευρυχωρία ειδικά στο πίσω κάθισμα και τους αποθηκευτικούς χώρους. Η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι πιο στρογγυλεμένη ενώ ο χώρος που φιλοξενεί την πινακίδα κυκλοφορίας θα κατέβει λίγο χαμηλότερα, από τη θύρα του πορτ-μπαγκάζ στον προφυλακτήρα.
 
Στη βάση της οικογένειας των μηχανικών συνόλων θα υπάρχει ένας V6 στα 2,9 λίτρα με 440 ίππους και από πάνω, ένα 4λιτρο V8 με 550 ίππους. Φυσικά και θα δίνει το παρών και η υβριδική έκδοση E-Hybrid, στην οποία θα τοποθετείται ένα ηλεκτρικό μοτέρ δίπλα στον θερμικό κινητήρα και θα δίνει ισχύ κοντά στους 462 ίππους ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προσφερθεί στο μέλλον και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Τέλος, πηγές από το εξωτερικό αναφέρουν ότι, η Coupe θα κοστίζει από 10.000 έως 15.000 ευρώ περισσότερο από την πιο πρακτική εκδοχή. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μετά την παρουσίαση του μοντέλου, μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη.
 

Hyundai
vw