Τέλος σε όποια σενάρια υπήρχαν και έκαναν λόγο για ένα ηλεκτρικό αντικαταστάτη του Beetle, έβαλε ο Herbert Diess.

Χωρίς αντικαταστάτη το VW Beetle

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Τέλος σε όποια σενάρια υπήρχαν και έκαναν λόγο για ένα ηλεκτρικό αντικαταστάτη του Beetle, έβαλε ο Herbert Diess.

Η Volkswagen μέσα στο 2019 θα βάλει τέλος στην παραγωγή του θρυλικού Beetle το οποίο βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής για πάνω από επτά δεκαετίες. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που διατηρούσαν τις ελπίδες τους πως το αυτοκίνητο θα μπορούσε να αναβιώσει μέσω ενός αμιγώς ηλεκτρικού διάδοχου.
 
Παρόλο τις φήμες κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με τον διευθύνων σύμβουλο της Volkswagen, Herbert Diess, να το ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Όταν το αφεντικό της γερμανικής μάρκας ρωτήθηκε για το αν στα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται ένα ηλεκτρικό Beetle, εκείνος απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
 
«Δεν μπορούμε να καλύψουμε όλα τα ιστορικά μοντέλα της Volkswagen με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δεν πρέπει», ήταν τα λόγια του Diess, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε πως κάτι τέτοιο έγινε με το I.D. buggy, το οποίο έμμεσα θα είναι το όχημα που θα καλύψει το Beetle, τουλάχιστον στο συναισθηματικό κομμάτι.
 
Προφανώς θα πρέπει να πούμε το τελευταίο αντίο στο Beetle μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Όπως φαίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή και καλοπουλημένα οχήματα στην ιστορία της αυτοκίνησης ήρθε ή ώρα να βγει στη σύνταξη.     

NEO TRAFIC
moto