Στην εικόνα βλέπετε την Porsche Cayenne E-Hybrid.

Πολύ δυνατή η Cayenne Turbo S E-Hybrid

2.979 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2019)

H Porsche Cayenne έγινε πιο ελαφριά και πιο κομψή για το 2019, όμως φαίνεται πως το δημοφιλές SUV αναμένεται να γίνει και πιο ισχυρό.

Όπως όλα δείχνουν το μοντέλο σύντομα θα λάβει  τον ίδιο κινητήρα που βρίσκεται μέσα στη σεντάν αδελφή του και συγκεκριμένα το E-hybrid της Panamera Turbo S. Αυτό αναφέρουν σε δημοσιεύματα τους μέσα του εξωτερικού υποστηρίζοντας πως η ισχύς θα ανέρχεται περίπου στους 680 ίππους.
 
Αν πράγματι ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε η Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid θα είναι το πιο ισχυρό SUV σε ολόκληρη την οικογένεια οχημάτων της Volkswagen. Μπροστά, ακόμη και από τη Lamborghini Urus των 650 ίππων. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας, Oliver Blume, σε πρόσφατες δηλώσεις του επιβεβαίωσε την ύπαρξη του μοντέλου.
 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο plug-in υβριδικό σύστημα θα κίνησης θα εξοπλίσει και την πρόσφατα αποκαλυφθείσα Cayenne Coupe.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφορικά με το πότε θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της η Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο πιστεύουμε πως τα αποκαλυπτήρια θα συμβούν εντός του 2019. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν γίνουν στο Auto Show της Νέας Υόρκης, τότε θα συμβεί είτε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, είτε στο Auto Show του Λος Αντζελες.   

ELASTIKA 2024
moto