Στις 2 Απριλίου θα γίνει το ντεμπούτο.

O περιστροφικός επιλογέας ταχυτήτων.

Τα φωτιστικά σώματα.

Πρώτο teaser για το νέο Ford Kuga (+video)

6.543 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2019)

Σαφείς επιρροές από το Focus θα έχει το νέο Kuga. Δεν αργεί η παρουσίασή του! Διαβάστε τι παρατηρήσαμε.

Στις 2 Απριλίου θα κάνει ντεμπούτο το τρίτης γενιάς Kuga για την ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ford Ρουμανίας μέσω του πρώτου video teaser που δημοσίευσε.

Ακριβή συμπεράσματα για την εμφάνιση που θα υιοθετήσει το Kuga δεν μπορούν να εξαχθούν αλλά σαφείς είναι οι ομοιότητες σε μια σειρά από σημεία με το νέο Focus. Από τα λίγα που μπορεί να διακρίνει κανείς στο video είναι ότι τα φωτιστικά σώματα θα έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία LED, εμπνευσμένη από το μικρομεσαίο «αδελφάκι» του, με το οποίο άλλωστε θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα, ενώ στο πίσω μέρος, τα γράμματα της ονομασίας του μοντέλου θα βρίσκονται κάτω από το έμβλημα και πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Ακόμα, το video δείχνει πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με τον ίδιο περιστροφικό επιλογέα για το νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής που έχει και το Focus.
 
Στα μηχανικά σύνολα, η γκάμα θα ξεκινά από ένα τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρων. Οι πιο ισχυρές εκδόσεις θα πάρουν ισχύ από ένα 2λιτρο τούρμπο μοτέρ, ενώ παρούσα θα είναι και μία plug-in υβριδική έκδοση. Από κει και πέρα η αγορά της Ευρώπης αλλά και αυτή της Ασίας-Ειρηνικού θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους και έναν ντίζελ EcoBlue κινητήρα σε παραπάνω από μία εκδόσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη για να μάθετε πρώτοι όλα όσα γίνουν γνωστά για την επόμενη γενιά του Kuga.

Mercedes
moto