Η επερχόμενη Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake εντοπίστηκε στη πίστα του Nurburgring.

Στο Ring η AMG CLA 35 Shooting Brake (+vid)

2.048 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Η επερχόμενη Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake εντοπίστηκε στη πίστα του Nurburgring να πραγματοποιεί δοκιμαστικούς γύρους.

Έχοντας πλήρες καμουφλάζ, η πιο ισχυρή έκδοση της CLA 35 Shooting Brake πάτησε στην «πράσινη κόλαση» δείχνοντας ένα πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων που θα έχει. Κάτω από το καπό εδρεύει ο τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, που είδαμε και στην Mercedes-AMG CLA 35 sedan. Το συγκεκριμένο μοτέρ προσφέρει 306 ίππους και 400 Nm ροπής, ισχύς η οποία περνάει και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.
 
Βλέποντας το παρακάτω βίντεο παρατηρούμε πως αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο εξωτερικό μέρος. Το μοντέλο θα έρχεται εξοπλισμένο με στάνταρ με ζάντες 18 ιντσών, αλλά διαθέσιμη θα είναι και η προαιρετική επιλογή τροχών 19 ιντσών. Το πίσω άκρο φέρει ένα αεροδυναμικό διαχύτη, με τις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης να εδρεύουν στις άκρες.
 
Τέλος, το εσωτερικό θα μεταφέρει στοιχεία από τις υπόλοιπες εκδόσεις της CLA, όπως το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX, συμπεριλαμβανομένων των οδηγικών mode, Classic, Sport και Supersport, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα AMG μοντέλο.
 
Η Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake αναμένεται να αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του έτους, έως τότε ρίχτε μία ματιά στο βίντεο.
 

Hyundai
NISSAN