Αποκάλυψη: Η Mazda ξανά στην Ελλάδα!

65.095 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Μετά από απουσία σχεδόν 5 ετών η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα. Διαβάστε όσα γνωρίζουμε για το νέο αντιπρόσωπο, αλλά και ποια είναι τα πιο hot μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τον Ιούλιο του 2014 όταν η ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda, Έλμα ΑΕΒΕΑ, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης αφήνοντας χωρίς εκπροσώπηση τη μάρκα στη χώρα μας. Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχουν βουίξει οι αυτοκινητικοί κύκλοι για την επανεισαγωγή νέων αυτοκινήτων της Mazda στην ελληνική αγορά από έναν όμιλο που έχει χαράξει επεκτατική στρατηγική.

Νέος επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της Mazda στη χώρα μας είναι ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος έβαλε πριν λίγο καιρό στο δυναμικό του και την Opel. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η συμφωνία έχει κλείσει και μένουν οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση, ενώ φημολογείται πως οι πρώτες εκθέσεις αυτοκινήτων θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Autoone σε Μαρούσι και Γλυφάδα, που φιλοξενούσαν μεταξύ άλλων και την αντιπροσωπεία της Jeep, και αυτό τον καιρό ανακαινίζονται.

Υπενθυμίζουμε πως, η Jeep, που εκπροσωπούνταν μέχρι πρότινος στη χώρα μας από τον Όμιλο Συγγελίδη, πέρασε στα χέρια της FCA Greece, οπότε η πρώτη έχει πλέον στο δυναμικό της τις Peugeot, Citroen, DS και Opel, ενώ οσονούπω βάζει στη φαρέτρα της και δημοσίως τη Mazda. Ποια είναι, όμως, τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας που θα «προσγειωθούν» στη χώρα μας και τι το ιδιαίτερο έχουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις; Δείτε τα στην επόμενη σελίδα...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center