Το i30 N.

Έρχεται τετρακίνητο Hyundai i30 N;

2.435 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Θέμα χρόνου είναι να λανσάρει η Hyundai την τετρακίνητη έκδοση του i30 N. Διαβάστε τι άλλο ετοιμάζει.

Eδώ και λίγο χρονικό διάστημα ήταν έντονη η φημολογία πως η Hyundai ετοιμάζεται να λανσάρει μια τετρακίνητη έκδοση του i30 N και τελικά αυτή η εξέλιξη πρέπει να θεωρείται γεγονός.

Ο λόγος είναι ότι ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της μάρκας στην Αυστραλία Guido Schenken σχεδόν ανακοίνωσε πως η Hyundai όχι μόνο θα προχωρήσει στην κατασκευή μιας τέτοιας έκδοσης αλλά και ότι, ήδη εδώ και πολλά χρόνια, το ενδεχόμενο αυτό ήταν μέρος της μακρόχρονης στρατηγικής της για τα μοντέλα Ν.
 
Πρώτο υποψήφιο μοντέλο να λάβει το σύστημα τετρακίνησης είναι φυσικά το i30 N hatchback ενώ πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσουν οι AWD εκδόσεις για τα i30 N Fastback και Veloster N. Περιέργως, σύμβουλος που συνεργάζεται με την Hyundai Αυστραλίας φέρεται να είπε πως το σύστημα τετρακίνησης με το οποίο εφοδιάζεται το Κοna είναι συμβατό και με το i30 «αφού τα δύο μοντέλα μοντέλα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα» ενώ αναφορές κάνουν λόγο πως η Hyundai έχει κατασκευάσει ήδη ένα πρωτότυπο Kona N πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όπως και να έχει, το μέλλον του τμήματος Ν προδιαγράφεται λαμπρό αφού οι νοτιοκορεάτες λέγεται πως θέλουν να δώσουν στα μοντέλα τους και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ μέσα στα επόμενη έτη θα δούμε πιθανότατα και ένα κεντρομήχανο supercar.
 

AUTOFIT PASXA
Audi