Η Ford Mustang EcoBoost High Performance Package.

Έρχεται Mustang SVO;

2.887 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2019)

Mια νέα έκδοση ίσως είναι κοντά στο να λανσάρει η μάρκα για την Mustang που θα της προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και μεγαλύτερη ικανότητα στην πίστα.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η Ford παρουσίασε την Mustang με το πακέτο High Performance δίνοντάς της κάτω από καπό τον 4κύλινδρο ΕcoBoost των 2,3 λίτρων με απόδοση 330 άλογα με στόχο να ανταγωνιστεί την αναβαθμισμένη Chevrolet Camaro που λανσαρίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.
 
Πολλοί ωστόσο στις ΗΠΑ αναρωτήθηκαν γιατί η Ford δεν ονόμασε το μοντέλο με το χαρακτηριστικό SVO, όπως 35 χρόνια πριν. Αλλωστε η συνταγή που ακολούθησε η εταιρεία είναι ίδια: ικανότατος κινητήρας, μηχανικά μέρη που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την απόδοση, πολύ καλές επιδόσεις και μεγάλη ικανότητα στην πίστα. Υπενθυμίζουμε πως η εκείνη η Mustang SVO παράχθηκε από το 1984 μέχρι το 1986 προσφέροντας έναν 2,3 λίτρων turbo κινητήρα, σαν εναλλακτική στον 5λιτρο V8, που μείωσε σημαντικά το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου. Έπειτα, πρέπει να σημειώσουμε πως η Μustang SVO ήταν, εκείνη την εποχή, η πιο ακριβή έκδοση που μπορούσε να αποκτήσει κάποιος.

Θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή του εμβλήματος SVO στο μέλλον; Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί ακριβείς πληροφορίες, ωστόσο φαίνεται πως η Ford ετοιμάζει κάτι καινούριο για το θρυλικό μοντέλο της. Περισσότερα στοιχεία για το τι πρέπει να περιμένουμε θα γίνουν γνωστά το επόμενο χρονικό διάστημα.

VW LEASEPRO
test center