Tο μοντέλο είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και φέρει στο εξωτερικό του τη γνωστή στάμπα «Martini».

Υπεύθυνος για την τροφοδοσία είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων.

Στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα Recaro, είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.

Στο «σφυρί» αυτή η Lancia Delta Integrale

3.662 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2019)

Οι οπαδοί της Lancia αλλά και οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα χαρούν να ακούσουν πως μία Delta Integrale 16V, πιο γνωστή ως «Deltona», βρίσκεται προς πώληση.

Το εν λόγω μοντέλο, χρονολογίας του 1989 μετακόμισε από την Πολωνία και τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, στις ΗΠΑ και βρίσκεται προς πώληση μέσω διαδικτύου, ψάχνοντας έτσι τον επόμενο σταθμό στα περίπου 30 χρόνιας ζωής που έχει στην «πλάτη» του.
 
Όπως μπορούμε να δούμε είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και φέρει στο εξωτερικό του τη γνωστή στάμπα «Martini». Τα εργοστασιακά φωτιστικά σώματα έχουν ενισχυθεί από μία σειρά τεσσάρων προβολέων, εμπνευσμένα από τους αγώνες rally, ενώ στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα Recaro, αλλά και το λογότυπο «Martini» στα πάνελ των θυρών είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.
 
Μπορεί η συγκεκριμένη Integrale να μην έχει την αξία και τη φήμη της Evo II και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που μέχρι αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα Bring A Trailer, όπου και πωλείται έχει ως υψηλότερη προσφορά τα 5.100 δολάρια. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που μεταβάλλεται από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο και έτσι δεν αποκλείεται μέχρι να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική δημοπρασία το ποσό να έχει αυξηθεί.
 
Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο να πούμε πως υπεύθυνος για την τροφοδοσία είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων 208 ίππων, που συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων το οποίο στέλνει ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.     
 
Τέλος, σύμφωνα με την αγγελία η Lancia έχει καλύψει 100.000 χιλιόμετρα και ανήκει στο Classic Car Club Manhattan από το 2015.

NEO PROACE
NISSAN