Η εικόνα που διέρρευσε μέσω του διαμορφωτή, σε μεγένθυση.

Διαρροή της Mercedes-AMG CLA 45

2.270 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2019)

Ο ερχομός της νέας Mercedes-AMG CLA 45 είναι κάτι γνωστό, ωστόσο σήμερα έχουμε την τύχη να βλέπουμε για πρώτη φορά ένα μέρος του μοντέλου, καθώς εικόνες του διέρρευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής μάρκας.

Όπως φαίνεται δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της AMG CLA 45 και της μικρότερης CLA 35 που είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης πριν από λίγο διάστημα, ωστόσο με την πρώτη ματιά αυτό που ξεχωρίζει είναι οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, κάτι που έχουμε δει μόνο σε καμουφλαρισμένα πρωτότυπα CLA 45.
 
Αν και δεν μπορούμε να διακρίνουμε τα γράμματα στη δεξιά πλευρά του πίσω μέρους, δεν αποκλείεται αυτό που βλέπουμε να είναι η έκδοση S. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι φήμες, η Mercedes-AMG CLA 45 S μπορεί να έρθει με ακόμα περισσότερη ισχύ. Αυτή είναι πιθανό να πηγάζει από τον 2,0 λίτρων υπετροφοδοτούμενο κινητήρα και να ξεπερνά τους 420 ίππους.
 
Παρά τη διαρροή αυτή, δεν περιμένουμε να δούμε τη AMG CLA 45 πολύ σύντομα. Δεδομένου ότι η «αδελφή» της αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο, το ντεμπούτο της CLA 45 είναι πιθανό να πάρει κάποιους ακόμα μήνες.
 
Τέλος, μην εκπλαγείτε αν αυτή η φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, κατέβει από την ιστοσελίδα της Mercedes.

Mercedes
moto