H τιμή στην αγορά της Γερμανίας ξεκινά από τις 269.274 ευρώ.

H Porsche ανακοίνωσε ότι μόλις 1.948 Speedster προορίζονται να βγουν από τη γραμμή παραγωγής.

Διαθέσιμη η Porsche 911 Speedster

1.882 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2019)

Πριν από περίπου 20 ημέρες η Porsche εντυπωσίασε το κοινό στο Auto Show της Νέας Υόρκης κάνοντας το ντεμπούτο της εξαιρετικά ελκυστικής 911 Speedster και πλέον ξεκίνησε να λαμβάνει τις παραγγελίες του μοντέλου ανακοινώνοντας το κόστος απόκτησης.

Η γερμανική μάρκα άνοιξε το βιβλίο των παραγγελιών για την κάμπριο έκδοση της νέας 911 με την τιμή στην αγορά της Γερμανίας να ξεκινά από τις 269.274 ευρώ. Για αυτούς που το κόστος δεν αποτελεί εμπόδιο και θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά του αυτοκινήτου, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η Porsche ανακοίνωσε ότι μόλις 1.948 Speedster προορίζονται να βγουν από τη γραμμή παραγωγής.
 
Σε ότι αφορά το μοντέλο να θυμίσουμε πως η ισχύς της Porsche 911 Speedster πηγάζει από έναν 6κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 510 ίππων και 470 Νm ροπής με την μάρκα να κάνει λόγο πως το στροφόμετρο μπορεί να φτάσει έως και τις 9.000 σ.α.λ. Η 911 Speedster θα γίνεται διαθέσιμη μόνο με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της μάρκας που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς και δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,0 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 310 χλμ./ώρα.
 
Οι μηχανικοί της εταιρείες θέλησαν να μειώσουν το βάρος της Speedster όσο το δυνατόν περισσότερο και για αυτό η θύρα του εμπρός πορτμπαγκάζ, τα εμπρός φτερά και το πίσω καπό του μοτέρ είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Για τον ίδιο λόγο, το μοντέλο δεν προσφέρεται με air-condition στον στάνταρ εξοπλισμό και εξοπλίζεται με κεραμικά φρένα (το air-condition προσφέρεται προαιρετικά χωρίς κάποιο κόστος αν το επιθυμεί ο πελάτης). ¶λλα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας Speedster είναι οι 20άρες Satin Black ζάντες αλουμινίου και η υφασμάτινη χειροκίνητη οροφή.

Hyundai
vw